2. nov, 2014

Beste Groninger Boek 2014!

Mijn boek is uitgeroepen tot beste Groninger Boek 2014! Ik ben heel erg blij!! Erkenning met een prachtig juryrapport. Zie daarvoor de link die hieronder staat. Super.

http://www.slaggroningen.nl/node/1848

19. okt, 2014

31 oktober naar Kapelle

Op 31 oktober ben ik te gast in Kapelle. Paar uur reizen met de trein vanuit Groningen, dus mooi de tijd om te denken over een nieuw boek 🙂

Klik hier voor het programma in Kapelle. 

8. okt, 2014

Nominatie Beste Groninger Boek!

MIjn boek staat op de shortlist van het Beste Groninger Boek! Op 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het literatuurfestival Het Grote Gebeuren, in de bibliotheek in Groningen. Spannend, maar ik ben nu al heel blij!

Op de foto staat de jury.

KIjk hier voor de hele lijst.

16. mei, 2014

22 mei in Nieuwegein

Het is niet verwonderlijk dat juist in deze tijd mijn boek weer sterk onder de aandacht gebracht wordt. Ik ben er alleen maar blij mee, terwijl ik ook steeds meer denk dat mijn boek vooral gaat over een moeder-dochter relatie, waar natuurlijk de NSB achtergrond van mijn opa niet te vermijden is.

Klik hier voor mijn lezing in de bibliotheek in Nieuwegein op 22 mei 's avonds 

16. mei, 2014

Bij HoekBoek in Voorhout

Het was druk de afgelopen weken. Geweldig en energievretend! Het is prachtig om mijn verhaal te kunnen vertellen, maar iedere keer ben ik ook weer op de top van mijn energieniveau, en dat merk ik vooral als ik daarna in de trein zit of bijkom op mijn hotelkamer. Maar ik heb geweldige avonden gehad met fantastische momenten en zeer betrokken mensen en reuze gastvrije boekhandelaren! Kon niet beter 🙂.

Volgende week op 22 mei ben ik in de bibliotheek van Nieuwegein en dan 29 mei nog in Elburg. En daarna eerst maar eens vakantie vieren.